ceturtdiena, 2017. gada 13. aprīlis

Skolas sportisti startē daudz un cītīgi – medaļas un kausi neizpaliek!


Šajā mācību pusgadā skolas sportisti piedalās dažāda mēroga skolu sporta sacensībās gan tautas bumbā, gan basketbolā, gan volejbolā, gan florbolā un futbolā.
Basketbola sacensībās Vidzemes priekšpilsētā 3.labākā komanda 8.-9.klašu grupā meitenēm nāk no Juglas vidusskolas. Tautas bumbas turnīrā tik pat labi gāja 4.-5.klašu grupā meitenēm – 3.vieta! Florbolā labākais panākums 6.-7.klašu grupā meitenēm – 2.vieta Vidzemes priekšpilsētā.
Aprīļa sākumā skolas 7.-9.klašu zēnu komanda piedalījās gadskārtējā Latvijas skolu volejbola turnīrā Lāses kauss. Šo iespēju puiši nopelnīja, jo bija vieni no labākajiem starp visām Rīgas skolām. Turnīra gaitā gāja visādi, labas spēles mijās ar ne tik veiksmīgām, bet tik un tā mūsu skolas puiši pierādīja, ka ir 4.spēcīgākie jaunie volejbolisti Latvijā!
PALDIES mūsu skolas puišiem un meitenēm par dalību skolas komandu sastāvā visa veida sacensībās, lai arī medaļas un kausi ne vienmēr nonāk līdz mums, tomēr ar katru dalību jebkurās sacensībās mēs KOPĀ virzāmies uz mērķi – Rīgas sportiskākā skola!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru